El programa d’Andorra Difusió La rotonda, conduït per Rosa Alberch, va tenir a bé convidar-me per parlar sobre la meva tesi doctoral que tracta sobre el Coprincipat d’Andorra i que m’ha portat més de 10 anys de dur treball. En la meva recerca he consultat fins i tot, documents d’al Vaticà.

Em van demanar la meva opinió sobre el perill de trencar el Coprincipat, cosa que ha estat garantia de la independència de país, i crec que encara no tenim la resposta a aquesta pregunta ja que dependrà dels canvis socials que vagin succeint.

Igualment, considero que un Coprincipat amb un sol Copríncep no seria viable i que una alternativa seria una república.

Us deixo el vídeo de l’entrevista que es va emetre el passat 15 d’octubre a Andorra Difusió per si esteu interessats en aprofundir en el tema.

Va ser un plaer per a mi assistir a La Rotonda i que em permetessin parlar d’un tema que conec profundament. Espero que us agradi.